Advies en kosten

Als onafhankelijk adviseur selecteren wij voor u de beste productoplossingen. In tegenstelling tot banken (waar u alleen het eigen product krijgt aangeboden) adviseren en selecteren wij uit een marktbreed aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen productoplossingen.
Met voorwaarden die bij u passen en niet te duur zijn.

Een duidelijk kostenoverzicht

Goed financieel advies kan dus niet kosteloos zijn. Wij zijn daarom vooraf helder en duidelijk over
de kosten van onze dienstverlening aan u. Zo ontvangt u bij onze afspraakbevestiging reeds een vergelijkingskaart en een dienstenwijzer. Hierin leest u alle informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. En een duidelijk overzicht met kosten voor onze dienstverlening als onafhankelijk adviseur.

teamfoto's-86

Keuze uit méér dan 30 geldverstrekkers

U heeft bij ons de keuze uit méér dan 30 geldverstrekkers, waardoor u altijd het best passende advies krijgt voor uw persoonlijke situatie.

Zo kunt u bijvoorbeeld veel geld besparen op rente en/of premie die u tientallen jaren maandelijks moet betalen. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten die u op basis van uw wensen niet zou willen maken. Ook na het advies zorgen wij ervoor dat het advies en het bijbehorende product bij u blijft passen, ook als uw omstandigheden veranderen.

Vrijblijvend een afspraak

Vrijblijvend een gesprek met een hypotheekadviseurs? Dat kan! De koffie staat voor u klaar.