EHA-22

Shafieq Djalielie

Uw financieel adviseur

Shafieq heeft ruim 10 jaar ervaring als Financieel adviseur en is specialist in hypotheken, financiële planning en verzekeringen.

Ralph

Ralph Beunen

Uw financieel adviseur

Ralph heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het vak en is naast Erkend Financieel Adviseur (SEH) ook Gecertificeerd Financieel Planner (FFP).

Knipsel

Monique Smeets

Uw verzekeringsadviseur

Monique heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het verzekeringsvak en is specialist op het gebied van schadeverzekeringen.

Waarom kiezen voor een gediplomeerd hypotheekadviseur?

Als u een woning wilt kopen, dan is het verstandig om informatie in te winnen bij een gediplomeerd hypotheekadviseur. Logisch toch? Het gaat immers om een belangrijke aankoop in uw leven.

Wanneer u voor een gediplomeerd hypotheekadviseur kiest, kiest u voor de zekerheid van een ervaren en deskundig financieel adviseur: een vakman die u inzicht biedt in uw persoonlijke financiële situatie. Naast alle wettelijke eisen die door de overheid aan financieel adviseurs worden gesteld, vindt er jaarlijks bijscholing en training plaats over de ontwikkelingen in het vakgebied en (fiscale) wet- en regelgeving.

Tevens hebben bepaalde wensen grote invloed hebben op uw financiële situatie. Wilt u bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken of voor u zelf beginnen? Sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen? Hoe gaat u dat betalen? U zult wellicht keuzes moeten maken. Ook daarvoor gaat u naar uw gediplomeerd hypotheekadviseur. Wij vinden het belangrijk om contact met u te blijven houden, omdat wijzigingen in uw persoonlijke situatie impact hebben op uw financiën.

Door regelmatig contact met uw financieel adviseur, houdt u doorlopend vat op uw financiën. Dat geeft zekerheid en rust.

Op zoek naar hulp in financieel advies bij het maken van belangrijke keuzes in uw leven? Wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor een gesprek. Neem gerust contact met ons op.

 

Vrijblijvend een afspraak

Vrijblijvend een gesprek met een hypotheekadviseur? Dat kan! De koffie staat voor u klaar.